Qi Gong -info

Qi Gong on perinteistä kiinalaista terveysliikuntaa

Hengityksen avulla avataan ja vahvistetaan kehoa, sekä edistetään terveyttä ja hyvinvointia. Qi Gong on erittäin tehokasta kehonhuoltoa, joka auttaa pitämään ryhdin hyvänä ja verenkierron kunnossa. Qi Gong tukee nivelten ja nikamien  toimivuutta ja hyvinvointia, se auttaa lihaskunnon ylläpitämisessä ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Qi Gong tukee mielentasapainoa ja auttaa rauhoittumaan uneen.

1. Qi Gong terveysliikunta

Pehmeää ja rauhallista liikuntaa, joka sopii ihan kaikille.

2. Qi Gong ironshirt

Voimaa ja kestävyyttä kasvattavaa liikuntaa, joka sopii kaikille taistelulajeja harjoitteleville. Ironshirt-harjoituksilla  pyritään rakentamaan omasta kehosta vahva ”panssari”, ottamaan luuston rakennelinjat aktiiviseen käyttöön sekä tehostamalla hengitystä kasvattamaan sisäisen voiman tuottoa maksimaaliseksi. Ironshirt opetuksesta vastaa Sifu Veka Rounevaara, joka on erikoistunut kehonhallintaan ja voiman tuottoon Hong Kongissa Sigung Wan Kam Leungin yksityisoppilaana.

3. Meditaatio

Mielen ja kehon tasapainotusta sekä hallintaa ajatuksen ja hengityksen avulla. Olemme keskittyneet Taolaiseen ja Buddhalaiseen meditaatioon.