Miten pääset mukaan?

Tällä hetkellä järjestämme Practical Wing Chun treenejä Porissa (pori@practicalwingchun.fi), Espoossa (espoo@practicalwingchun.fi), Jyväskylässä (jyvaskyla@practicalwingchun.fi) ja Tampereella (tampere@practicalwingchun.fi). Ota yhteyttä sähköpostilla ja paikkakuntasi vastuuohjaaja ilmoittaa sinulle harjoitusaikataulusta ja –paikasta, sekä kurssimaksuista. Wing Chun seminaareja ja workshoppeja järjestetään Porissa noin kerran kuukaudessa.

Qi Gongin harjoittelu on tällä hetkellä mahdollista Porissa. Qi Gong terveysliikunnasta järjestetään kaikille avoimia viikkotunteja, joka keskiviikko klo 18.00-19.30. Viikkotunnin hinta 12€/ 10-kortti 108€. Meditaatio- ja Ironshirt Qi Gong –opetusta järjestämme tarpeen mukaan. Lisätietoa saa pori@practicalwingchun.fi

Lasten opetusta järjestetään Porissa lauantaisin. Junnu-treenit ovat klo 10.30-11.30. Ilmoittautumiset sekä lisätiedot sähköpostilla. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Junnujen harjoitusmaksut 2017: uusi jäsen - seuran jäsenmaksu/harjoittelupassi 40€, treenipaita 25€,lukukauden harjoitusmaksu 120€. (Seuran jäsen, jolla on jo passi ja t-paita 120€.)

Ilmoittautumiset: pori@practicalwingchun.fi 

Junnuryhmä k-2018 on täynnä, jos lapsesi on kiinnostunut, suosittelemme varaamaan ennakkoon paikan syyskaudelle.

 

Tiimimme

Opetustiimillemme on kertynyt kymmenien vuosien kokemus erilaisten taistelulajien opetuksessa ja omia taitoja harjaannutetaan edelleen säännöllisesti Practical Wing Chunin päämajassa Hong Kongissa. Vierailemme myös mielenkiintoisissa taistelulajeja, kiinalaista terveydenhoitoa ja Qi Gongia käsittelevissä seminaareissa ja work shopeissa ympäri maailman.

SiFu Veka Rounevaara

Regional Director ja Suomen Practical Wing Chunin sekä Ironshirt Qi Gongin pääopettaja. Sifullamme on vankka historia eri taistelulajeista. Treeni on vienyt häntä ympäri maailmaa, ja nyt on oma laji vakiintunut perheenjäsenen paikkaan Wan Kam Leungin Kung Fu-perheessä. Sifumme pitää huolen siitä, että valitessasi Wing Chunin lajiksesi, pääset Kung Fu-perheemme mukana ainutlaatuiselle matkalle kiinalaiseen treenikulttuuriin, jossa teknisten treenien lisäksi haetaan kehon maksimaalista suorituskykyä ja mielenhallintaa.

Si-Mo Kati Rounevaara

Junnujen ohjaaja sekä seuran organisaattori ja äiti-hahmo. Si-mo Kati Rounevaara on opiskellut perinteistä kiinalaista lääketiedettä sekä Qi Gong terveysliikuntaa Kiinassa eri mestareilta ja Wing Chun Kung Fua yhdessä Sifumme kanssa Hong Kongissa Wan Kam Leungin johdolla.

 

Sihing Topi Lehtinen

Sihing ja Espoon Practical Wing Chunin pääohjaaja, joka omaa pitkän urheilutaustan ja on nykyinen liikunta-alan ammattilainen. Taistelulajeista kokemusta on potkunyrkkeilystä ja monista escriman eri tyylisuunnista ennen täysipainoista keskittymistä Practical Wing Chunin harjoitteluun. Entisenä yleisurheilijana Sihing Topi Lehtinen painottaa treeneissä monipuolisuutta; nopeutta, voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta - treenaamisen henkistä ulottuvuutta unohtamatta. Tiivis yhteistyö Sifu Veka Rounevaaran kanssa on jatkunut jo yli 10 vuoden ajan.

Sihing Aki Kaisanlahti

Practical Wing Chun Espoon apuohjaaja ja Topi-sihingin analyyttinen aisapari. Useamman kamppailulajin harjoittelupohja ja muiden lajien kanssa tehty yhteistyö näkyy teknisessä perusharjoittelussa ja opetuksessa sekä vapaammassa harjoittelussa. Opetuksen keskipisteinä ovat pitkään olleet tehokkuus ja lajiharjoitteiden monipuolistaminen.

Sihing Matti Huuskonen

Sihing Matti Huuskonen on harjoitellut Practical Wing Chunia omistautuneesti vuodesta 2012 alkaen. Aiempaa kamppailulajikokemusta hänellä on länsimaisesta nyrkkeilystä, jota hän on harjoitellut n. 15 vuoden ajan Jyväskylän Nyrkkeilijöissä. PWC:n realistisuus, tehokkuus ja syvyys vakuuttivat hänet jo ensi kosketuksella lajin valtavasta potentiaalista ja sen tarjoamista kehittymisen mahdollisuuksista.

Jyväskylässä harjoittelumme keskittyy Practical Wing Chunin perusteisiin ja erityisesti tyylin ensimmäisen liikesarjan, Siu Lim Taun liikkeiden, teorian ja periaatteiden opiskeluun. Harjoituksiimme sisältyy myös qigongia sekä muita henkisen ja sisäisen puolen harjoitteita. Rajallisen harjoitteluajan vuoksi etusijalla harjoituksissamme on kung fu – tarvittavan lihaskuntoharjoittelun oletamme tapahtuvan harjoittelijoiden omalla ajalla. Teemme säännöllisesti harjoitusmatkoja Poriin Veka-sifun oppiin osaamistamme jalostaaksemme ja päivittääksemme.

Harjoitusaikamme ovat tiistaisin ja torstaisin klo. 1800 – n. 2000. Ylimääräisiä harjoituksia pidämme tarpeen ja harjoittelijoiden innon mukaan. Siispä vaikka harjoitusajat eivät sopisikaan, ei kannata lannistua, sillä myös vaihtoehtoisia harjoittelumahdollisuuksia on järjestettävissä: rohkeasti vain ottamaan yhteyttä, jos laji kiinnostaa!

Sihing Aleksi Ahvamaa

Sihing Aleksi Ahvamaa harjoittelee ja ohjaa Practical Wing Chunia Tampereella. Hän on harrastanut Practical Wing Chunia vuodesta 2011 lähtien Veka-Sifun alaisuudessa. Hän käy säännöllisesti Porissa päivittämässä osaamistaan sekä tietämystään muiden harrastajien kanssa. Harjoittelussa Aleksi suosii suoraviivaisuutta, pehmeyttä ja monipuolisuutta.

Tampereella harjoittellaan pienellä ryhmällä. Harjoittelussa keskitytään Practical Wing Chunin perusperiaatteisiin ja ensimmäisen liikesarjan Siu Lim Taun liikkeiden & teorian läpikäymiseen sekä niiden soveltamiseen eri tilanteissa. Mukana myös lihaskuntoa ylläpitävä osuus, mutta se ei missään nimessä korvaa omaehtoisesti tehtävää harjoittelua. 

Vakiintuneet päivät harjoittelulle ovat maanantai sekä torstai klo. 20.00 - n. 21.30. lisätietoja: tampere@practicalwingchun.fi

 

Kesäisin voidaan järjestää pidempiä/ylimääräisiä harjoituksia mikäli kiinnostusta harjoittelijoiden keskuudessa on. Talvisin ei pääsääntöisesti järjestetä ylimääräisiä harjoituksia, mutta sekin onnistunee tarpeen vaatiessa. Uudet harrastajat tervetulleita ympäri vuoden.